Aug 17, 2008, 11:18 PM

Пуйки, свине, шимпанзета, къртове и... тирания 

  Poetry » Civilian
948 0 3
Русе, Пловдив, Павликени...
откъде толкова побъркани са се взели...
Патки, пуйки и елени -
всеки тика в тенджерата
и гледа дали са сварени..

В София, Варна и Елена...
гражданите са "най-големи"...
Край пътя и на него,
овце, кози и свине се разхождат -
казват: "България едва сега прохожда".

Шумен, Кърджали и Видин -
там ще намериш приятели големи...
Маймуни, шимпанзета и орангутани яко цепят,
внимавай в некоя стена да не те ''лепат''!

Бургас, Търново и Плевен -
чувал си лафа "да го еб*м"?
Крокодили, къртове и змии -
всички с остър език сме се родили.

Белград, Букурещ, Либия -
всичко е уникална тирания...
Париж, Берлин, Лондон и Лисабон -
не е като да си търсиш за пет лева панталон!

И знаеш,
 в България всичко ни убива -
дрехи, погледи,
цялата тази помия!
И можеш да разбиеш
тази математическа крива -
давай смело нагоре,
просто не спирай!





© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??