Jun 10, 2010, 11:36 PM

Пулсираща стрела 

  Poetry » Love
789 0 7

Усмивка, слънчев лъч  във тишината.
Докосване,  погалване  с  перце.
Мисли, нежни  струни  от  сърцата.
Галещ ромон.  Музика.  Щурче.

Сливане. Въртяща  се планета
в орбита,  завихряща  страстта.
Изгарящ  миг. Избухва светлината.
Кристална яркост. Ражда се звезда.

Думи за любов...  на мен наречени.
Отдадени до...  свършек на света.
През времево-простраството приведени.
Насочен  лък.  Пулсираща  стрела.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??