ПУЛСИРАЩО СЪРЦЕ
Не ми е нужно откровение,
да усетя пулсиращото тяло.
Не ми е нужна истина,
за да мога да те разбера.
Очите ми в твоите потъват,
откриват болки –
трупащи с времето прах.
Копнежите сами говорят
за чудото в твоя свят.
А аз поглеждам плахо отстрани,
да не нараня сърцето,
да не предизвикам страх.
Животът луд, забързан - бяга, тича
и, да искам, не мога да го спра.
Но този порив на сърцето най-обичам,
когато има за какво в мен да вярваш ти.
© Танцуваща Скитница All rights reserved.