May 14, 2009, 8:26 PM

Пулсът на любовта 

  Poetry » Love
454 0 1

Моето желание е така неустоимо.
Моите очи са така неукротими.
Моето сърце е така горещо.
Ръцете ми ти казват още нещо.
Тялото танцува в ритъм див.
Ти изгаряш в огън жив.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??