Sep 17, 2024, 5:06 PM

Пулсът на любовта 

  Poetry
197 1 0

Любов е, когато си дал

не защото жадуваш  промяна.
И когато сърце си раздал - 
не защото очакваш размяна.

 

Любовта не спестява  сълзи,
ако нещо фалшиво пристъпва.
И не скрива искрите в очи,
ако зло край вратите настъпва.

 

Любовта не залъгва света,
че човек съвършен и добър е,
а разпалва ума и кръвта,
щом моментът за правда дошъл е.

 

Любовта към доброто върви
и напомня, че идва разплата 
Тя в сърцето човешко кръжи
и пулсира с усмивка крилата.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??