Mar 19, 2007, 10:37 PM

Пусто помежду ни 

  Poetry
532 1 8
Само думи, думи безполезни,
празни думи, грозна суета.
И е пусто, пусто помежду ни,
надеждата отдавна отлетя.

Сред толкова неистински неща
кое бе истина и чувство?
Кое бе прошката, кое греха,
кога, къде, какво пропуснахме?

И колко още ще се попилеем,
ще трупаме безмислия и студ,
измъчени, изчерпани ще тлеем,
сами и чужди - един до друг.



© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??