Aug 20, 2008, 10:35 AM

Пясъчно усещане 

  Poetry » Love
686 0 18

ПЯСЪЧНО УСЕЩАНЕ

В морските ми нощи ме откривай,

на един самотен... южен плаж,

с Лунната пътека ме измивай,

от звездите направи ми плащ.

 

С музика... застилай пътеводно,

всяка крачка... всеки дъх,

притежавай ме вътреутробно,

с ароматен слой... от нежна плът.

 

На разсъмване, преди да се разтворя,

в морска пяна... сол и синева,

тръгвай бавно, водно ме извайвай,

дай ми дух... и образ, и мечта.

 

Чувствай... стоновете от коприна,

на скалата... положи глава,

излекувай... дай ми сила,

нарисувай ме, със мисъл на брега.

 

Пясъчно... оставам сътворена,

във очите ти... удавям се сама,

нощно... без илюзия изтривам,

мидено... солената сълза.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??