Jan 11, 2020, 7:29 PM

Пясък 

  Poetry
296 0 0

ПЯСЪК

 

Сърцето... - малко, пърхащо, ранимо,
полет в свят от сладки и горчиви тайни,
грешки преодолими и непреодолими,
довели до открити, тежки, гнойни рани.

 

Силата ти само в добрината търсих.
Смятах – светлина е в човешкия ни път,
трохички Любов в душите ви ръсих,
създавах топлина, уют в семейния ни кът.

 

Но недостатъчно оказа се в този свят
комерсиален, злобен и безцеремонен,
когато всичко се продава, за да си богат,
а пясък, сипещ се, е копнежа ти духовен.

 

11 01 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??