Mar 20, 2011, 1:35 PM

Пълзиш по мене 

  Poetry » Love
437 0 2

Пълзиш по мене - топла влага.

Очите - жадни да ме глътнеш цял.

Избягала от клетката лъвица.

Умилкваш се и викаш: ”Мяу”.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??