Sep 11, 2010, 11:19 PM

Първа и последна 

  Poetry » Love
1056 0 3

Целувка първа и последна,

защото никога не е била

така неповторима, трепетна,

очакване, любов... тъга!

© Стефан Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??