Feb 1, 2007, 12:52 PM

Първа и последна среща 

  Poetry
857 1 3
Аз помня първата ни среща,
ти също помниш я, нали?
Една такава нежна и небрежна,
невинна като първите любовни дни.
Аз помня как се гледахме - с пламък в очите - страстно
и стискахме ръцети си, вървейки гордо, щастливи
от чувството - в сърцата ни - прекрасно.
А виждаш ли последната ни среща?
Тя не е от страст, а от сълзи гореща.
Гледаме се с болка, мъка, отчаяние...
И си измисляме пред всички други оправдание.
Сега ръцете ни са разделени
и вървим не горди, а някак уморени, натъжени.
А от чувството в сърцата ни не бе останала никаква следа,
само споменът остана - спомен за онази първа и последна среща,
останала в паметта на две сърца!

© Христиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • просто е невероятно!голям талант си!
  • Редакцията е направена! Мерси за коментарите на мойто диамантче и на Креми!
  • Излишно е май да казуам стахотно е! Това ми е фавнорит сред сегашните ти произведения! Грехота е, че никой още не ти е оставил коментар, но пък съм горда, че съм първа! Браво само така поздравче кисче и хугче !
Random works
: ??:??