Aug 22, 2014, 11:46 PM

Първа любов 

  Poetry » Love
537 0 0

Първа любов,

по отминали дни, вечен зов!

В океан от мечти

плувахме аз и ти!

 

Ти - отракан хлапак,

аз - на игричките твои ортак,

с теб вкусих най-сладкия плод

и получих за живота си "вход"!

 

Изминаха дни, години,

вкусихме с теб много "неузрели дини",

а сега-

животът ни е мечта!

 

Моя първа любов,

и сега съм готов

да изживея с теб отново,

безгрижното детство,

греховното чувство -

наказанието сурово!!!!

Обичам те!!!!

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??