22.01.2012
Споменът за първата целувка,
споменът за първата милувка,
споменът връхлита във главата,
от годината изминала едната…
Помниш ли, че беше тъй красиво,
даже беше малко диво…
Нежно ми докосваше ръката,
тихо ми шептеше в тъмнината,
галеше очите и косата…
Сълзите капят от душата,
сега усмивката прикрива ми тъгата,
само споменът за биещите ни сърца
ще си остане в моята глава…
© Елена Костова All rights reserved.