Apr 16, 2015, 6:02 PM

Първата любов 

  Poetry » Love
411 0 0

Хората, казват се променят

и чувствата заедно с тях...

Времето отмива всичко,

остават белези и страх...

 

Но как се променя любовта,

първата, изпепеляваща искра...

опожарила младата душа,

променила нечия съдба...?

 

Забравя ли се първата милувка,

забравя ли се първата целувка...?

Забравя ли се блясъкът в очите,

забравя ли се туптенето е гърдите...?

 

Забравиш ли, че бил си жив,

какво остава ти тогава...?

Не се забравя, че си бил щастлив,

първата любов завинаги остава... 

 

 

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??