Jun 1, 2017, 3:10 PM

Първи юни - Ден на детето! 

  Poetry » For kids
1104 1 3

Днес е празник на детето!
Днес се пее и играе!
Днес и хвърчила в небето
смеят се, и веселба е!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??