May 27, 2006, 1:22 PM

Първото ми стихотворение 

  Poetry
651 0 4
Кога се влюбих в теб не зная,
не зная точна дата, часове,
но помни, че винаги ще зная
първата прегръдка, подарена ми
от твоето сърце.
Първото ми нощно бягство,
ти ме чакаше навън,
всичко беше тъй прекрасно,
спомням си го, като ясен сън.
Само с нежност и целувки
помня, че си ме дарил.
С чувства пламенни омайни,
спомен в душата ми си скрил.

2002г.

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??