Oct 22, 2009, 9:51 PM

Пъстър свят 

  Poetry » Love
453 0 1

Вгледан в небосклона.

търся най-красивия пейзаж.

Да го нарисувам.

Нищо не намерих,

докато не мина ти.

Така пред мен изгря

най-прекрасният пейзаж.

Най-красивата мечта -

в твойте пъстри очи.

Пъстър свят намерих там.

Поляна с пролетни цветя -

красят те моето сърце.                                                                                                

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това вече е нещо друго, по подредено , по мелодично!Но все пак не вземай толкоз насериозно мнението ми!
Random works
: ??:??