Jun 12, 2021, 10:37 AM

Път към победа 

  Poetry » Phylosophy, Authors song
473 0 0

Не всяка битка може да бъде спечелена 
и не всяка мисъл, да е споделяна
но ти вече знаеш, че има ли надежда
можеш да копнееш за мъничко нежност

 

и когато върху теб изгрее светлина
от лъчите на твоята щастлива звезда
затвори очи и се гмурни в мисълта
за да хванеш поредната космическа вълна

 

издигаш се нагоре политаш с усмивка
навлизаш в тишина оранжево-жълта
цялата ти душа живо се радва
отвори очи и примигни с наслада

 

живота е прекрасен съдбата велика
тънък детски глас силно те вика
заслушан си в блаженство и красота
раят - казват, бил на тая земя!

© Явор Бачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??