Nov 10, 2017, 9:25 PM

Път през тъмнината 

  Poetry » Love
517 0 2

 

 

Търся си път през тъмнината,
долавям  ударите на едно сърце
и знам, че  води ме мечтата
да видя пак любимото лице.
 
Затова ме прегърни да разбера,
когато пътуването ми завърши,
че изгубен съм обиколил света
и съм щастлив, че всичко свърши.
 

20.09.16
 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??