Oct 4, 2013, 10:15 PM

Пътека 

  Poetry
778 0 1

Една есенна пътека

Цветно-обагрени, нападали листа

Сгушени на топло диви кестени

В далечината дърво

Дърво, нашарено в червено

Червено, приканващо към себе си

Толкова силно дърво, забрава няма...


Малка ръка, докосваща кестените

Ръка, унесена в забравата на есента

Поглед, търсещ утехата на пътеката

Утехата и усещането за пътуване

Тиха радост от полъха на сезона...

 

Не спирай, не свършвай, сезон.

© Без име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Не спирай, не свършвай, сезон."Хареса ми!
Random works
: ??:??