4.10.2013 г., 22:15 ч.

Пътека 

  Поезия
773 0 1

Една есенна пътека

Цветно-обагрени, нападали листа

Сгушени на топло диви кестени

В далечината дърво

Дърво, нашарено в червено

Червено, приканващо към себе си

Толкова силно дърво, забрава няма...


Малка ръка, докосваща кестените

Ръка, унесена в забравата на есента

Поглед, търсещ утехата на пътеката

Утехата и усещането за пътуване

Тиха радост от полъха на сезона...

 

Не спирай, не свършвай, сезон.

© Без име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не спирай, не свършвай, сезон."Хареса ми!
Предложения
: ??:??