Mar 18, 2006, 1:49 PM

Пътеката 

  Poetry
670 0 0
Вече трябва да съм те забравила,
да те мразя даже и да те проклинам,
за дългото ми чакане не ме боли,боли
за туй че вече никога немога да те
имам.
Сега се лутам и оптвам се да си
намеря пътят по-който ти ми каза
да вървя,аз още те обичам,надявам се да те намеря
дано по моята пътека е и твоята съдба....

© Палмира Божинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??