18.03.2006 г., 13:49 ч.

Пътеката 

  Поезия
668 0 0
Вече трябва да съм те забравила,
да те мразя даже и да те проклинам,
за дългото ми чакане не ме боли,боли
за туй че вече никога немога да те
имам.
Сега се лутам и оптвам се да си
намеря пътят по-който ти ми каза
да вървя,аз още те обичам,надявам се да те намеря
дано по моята пътека е и твоята съдба....

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??