Oct 26, 2013, 5:44 PM

Пътеката към любовта 

  Poetry » Love
610 0 0

Когато болката в теб изчезне,

когато душата ти се успокои,

накарай своето сърце да се усмихне

и по пътеката тръгни.

Тръгни с усмивка на лице,

усмивка изпратена от своето сърце.

Само него слушай,

само то ще ти покаже любовта.

Макар и с наранена душа, не се отказвай,

а почни да търсиш любовта.

Нека още днес огънчето в теб се появи.

Нека още днес болката в душата ти изчезне,

стъпи на новата пътека и миналото забрави.

Пътеката, която ще те отведе до любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??