Jun 6, 2016, 6:10 PM

Пътешествие 

  Poetry » Other
877 0 0

Пътешествие

Мечтая да отида в Пиза, честно,

да видя кулата известна.

На кулата, но вече във Париж

за мен да бъда е престиж.

В Маями да покарам сърф,

да видя водопадите на Ниагара,

за ден да бъда в Сингапур,

да съм на карнавалите в Рио.

Да прелетя небето над  Дубай

със красотата си известен,

а после Пирамидите в Египет

ще бъде хубаво да посетя наесен.

И Сидни е прекрасен град

Призоваващ ни: „При мен елате!“

Красива е планетата земя,

с вълшебни местности богата.

Готова съм  за пътешествие

и куфарът ми е готов…

Събудих се и без съдействие

написах мемоари в този стих.

 

 

 

 

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??