Jun 12, 2011, 8:24 PM

Пътник в хаоса 

  Poetry » Other
899 0 5

       ПЪТНИК В ХАОСА

 

Че чукнах осмата десетка

                 по Средата,

                             сам разбирам!

Но Хора, моля Ви, кажете!

            КЪДЕ, в коя Държава

                                се намирам?

- В коя Държава?

                Мен ли питаш, Лило?

Дочух от кухнята гласът

                    на моето Венчило.

- Живеем в държава

          със изпуснато кормило...

Лети надолу по наклона

                     БЕЗ СПИРАЧКИ.

Ръцете на шофьора са заети,

                       БРОЯТ ПАЧКИ...

Лети между витрини,

                    пълни с БЛЯСЪК.

Очаквай ТРЯСЪК...

През пушеците и мъглите -

                право във Скалите...

 

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??