Feb 6, 2023, 10:05 AM

Пътуване 

  Poetry » Other
169 0 0

Аз никога не съм харесвала зелените очи,

но в три секунди само и бариерата се стопи.

Не можа да устои, въпреки големината си

платоничното надви и предразсъдъците в огън изгори.

Това пътуване породи неочаквани проблеми и мечти,

А против себе си никой не върви,така че уви,

Елмазът ще остане само в спомените, може би.

Но чувството мимолетно, ще тръпне в мене вечно.

Как може студеното да гори, ледът да ври.

 

© Марияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??