Jun 8, 2016, 10:32 PM

Пътуване 

  Poetry » White poetry
1020 0 0

Отново пътувам из 
света търсейки своя
свят. Музиката ми е 
с мен, но нещо сякаш 

липсва, дали е мир и 
покой в самата мен
или може би е вълнение от
това, че пак пътувам.

А може би има и малко
страх защото има 
много неизвестни и незнам
какво ще става, но 

каквото и да става 
аз ще продължавам, дори 
да падам аз ще ставам.
Това е живота и не ще да се предавам.

© Стела Матоушек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??