Feb 28, 2005, 7:28 PM

Пътуване в небитието 

  Poetry
1035 0 0
Сини сенки пътуват в безкрая,
бял воал от умрели мечти.
Поглед блед и до болка отчаян,
две очи неизбежно сами.

Тиха нощ ,а луната се смее
нежна музика, ангелски глас.
Злото кротко в мъглата немее,
скрило в скута си дивата страст.

Но затворен във бялата стая,
хем си тъжен, хем малко щастлив.
И се чудиш, дали тук е Рая
или сънят ти е райски красив?

© Ани Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??