Apr 6, 2006, 11:07 PM

пътят  

  Poetry
546 0 1
Събуждам се уморен
вълци вият в моя ум
загробен.
Оглеждам се и виждам
шаман стои пред мен
чака ме вероятно.
Вреето е спряло
живота застинал
подава ръка и чака да го последвам до другата
страна.
Отвън лодка стои
същество я държи
кръв по улиците празни
дим в небесата сиви
прах в очите на хората живи.
Това ли е краят?
Тих хаос-излая лодкарят
Шаманът стои до мен
превръщам се в спомен
наблюдава моя дух сломен
седя като човек ослепен
и се сещам,че и преди
тук съм бил,нали?

Страхът изчезва
идва силата.
Духовете на моща обземат тялото ми.
Сега осъзнах
Това са мойте владения
без никакво колебание
призовавам времето и смърта
да станат отново мой роби
тук и сега.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??