Jan 30, 2006, 11:53 AM

ПЪТЯТ 

  Poetry
644 0 2



                  ПЪТЯТ


По земята има много прекрасни неща,
Но ти не можеш да ги видиш всичките.
По света има много велики музиканти,
Но ти не можеш да ги чуеш всичките.
По света има много велики автори,
Но ти не можеш да ги изчетеш всичките.
По света има много мъдреци,
Но ти не можеш да ги последваш всичките.
По земята и света има много чудесни кътчета,
Но ти не можеш да ги посетиш всичките.
На земята има много удоволствия,
Но ти не можеш да ги изпиташ всичките.
Радвай се на нещата, до които се докосваш,
Когато са истински.
Поеми по пътя на вътрешния си Аз
И няма да сбъркаш.
Намери своя собствена пътека
в лабиринта на живота
И я извърви достойно!
                          30.01.98г.

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??