Dec 12, 2008, 10:21 PM

Пътят към Рая!!! 

  Poetry » Other
1065 0 1

Поех пътя, към който не ми трябват грижи,

нито любов, нито чувства, нито приятели, та даже и живот.

 

Този път е към небесата, където всичко  е толкова красиво..

Нито ще чувстваш, нито ще обичаш,

както и няма да си нараняван, нито предаван..

 

Просто това е нов свят и това е Раят!!!

Надявам се да няма изход...

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??