Dec 2, 2006, 12:59 AM

Радост 

  Poetry
703 0 2

Най-сетне хубав е света,

безкрайна радост пълни ми душата!

И всичко днес танцува и зове!

И всичко весело е на земята!

На Браян Адамс на концерта

ще тръгна утре от душа,

тъй пълна с хиляди надежди,

усмихната и "О, небеса!" -

та аз от радост ще умра!;)


29.11.2006

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има защо! Спечелих си 2 билета и от радост го измислих това!
    А концертът беше повече от невероятен!!! Велик!!!
  • Завиждам ти ей
Random works
: ??:??