May 28, 2007, 2:37 PM

Радост 

  Poetry
818 0 2


Радост

Тъжна Радост ме повежда
из писмата твои.
Само сляпата Надежда,
днеска ми говори.

Тъжна Радост ме изправя,
пред Деня намусен.
Светла Обич се разтваря,
като звук сред песен.

Тъжна Радост. Твойто име.
Спомените стари.
Обич. Устни. Прегърни ме!
Целуваш ме... Пари.

9 ноември 2001, Каримун

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??