Sep 30, 2005, 12:32 PM

Рафаелита 

  Poetry
711 0 0

Усмивката ти ме омая,
потънах в сините очи,
почувствах аз тъга безкрайна,
че толкова далеч си ти...

Прости ми, о, Рафаелита,
нахалните ми думи - знам!
Но изпълнен съм към теб с възхита,
а душата ми изгаря в огнен плам!

Аз знам, че с теб не ще се срещнем!
И никога не ще се видим!
Но ти помни онази наша среща
и поета видим и невидим...

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??