Nov 30, 2022, 11:11 AM

Рана 

  Poetry
526 1 8

 

Навън е тъмно

И студено

И зимата

в душата ми наднича

И тихо е...

И е студено...

Прободе я с перо

" приятел" лош

Аз зная...

И това ще мине

И раната ще зарасте

но думите ще си останат

и като ехо

на камбани

ще се обаждат

за болката да ми напомнят...

Сега е тихо

и студено...

Звездите тихо си шептят

Обмислят как

сърцето да лекуват

и вярата и огъня

да върнат в тази

тъмна нощ...

Навън е тъмно

И студено...

Ала сърцето ми тупти

Припомня ми,

че има огън...

Още много огън!

 

Valentina Mitova

29/11/2022

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??