Mar 17, 2008, 6:22 PM

ранена 

  Poetry » Love
773 0 2

Аз  не ще те лъжа,

че  вече те обичам.

Не ще те моля

да останеш с  мен.

 

Знам, труден жребий ми отреди -

да се влюбя и ужасно да боли.

Знам, никога не ще се обърнеш

да ме погледнеш и прегърнеш.

 

Но аз ще се надявам тайно

да  ми простиш.

Но аз ще търся навярно

отново начин да ме нараниш.

© Веселина Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??