Ранена душа
Kак стана, така и не разбрах,
но случайно с теб се запознах.
Ти всичко ми предложи,
приятелство и любов дори!
Но ето мина ден, мина два
и се оказа, че лъжа за теб всичко е било.
И аз оставам пак сама
и с ранена душа!
© Теодора Иванова All rights reserved.