May 8, 2011, 11:01 PM

Рани 

  Poetry » Love
679 0 4

Душата ти от грешки е издрана.

В погледа ти този страх е сянка…

страхът да съм поредната ти рана

те кара да ме мразиш… Жалко!


Разши ги - всички мои рани,

но болката достатъчна не беше.

Избутаха ме хладните ти длани

и пламналата ярост ме гореше.


Разши ги всичките и ме удари

с думи, вързани за тежък камък…

А болката, започнала да пари,

разгаря се в мастилен пламък.


Не знам дали на обич ти прилича.

Дали стените ти ще мога да премина.

Но вътре в мене нещо те обича...

и иска винаги до мене да те има!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??