Dec 24, 2018, 9:12 PM

Рапсодия в синьо Небе! 

  Poetry » Other
222 2 0

Свири Вятъра

на върха на скалата

рапсодия в сино небе...

 

на Живота театъра

парче от душата

тихомълком от мене краде!

 

Продължа ли напред

ще достигна страната

в която Небето свободно царува.

 

Изпепелено през огън

и премръзнало в лед

сърцето свободно, щастливо празнува!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??