Aug 16, 2021, 3:21 PM

„Расте“ — в рамка на „хайку“ и ропалистично 

  Poetry
171 0 0

любовна мъка —

болкопроизводството

расте и щъка

 

.......................................................

 

любовна

мъка — болкопроизводството

расте и щъка

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??