Sep 27, 2006, 1:37 PM

равно ми е 

  Poetry
522 0 2
Прекрасна вечер - пак студено е.
Възглавницата - чиста, бяла.
Цял ден съм пила от соленото...
Във утрото изпъвам се и... цяла съм.


© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??