May 31, 2011, 11:13 PM

Равносметка 

  Poetry
465 0 2

 

 

На парцали накъсах деня си.

Що за ден?!

Съжаление?!

Никакво !

 

На подметка осъмвам!

Но с гордост!

Съжаление?

Собствено!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??