Aug 12, 2008, 1:58 PM

Равносметка 

  Poetry
455 0 6
                                                Р а в н о с м е т к а

                                       Много слънчеви дни преживях -
                                       отлетяха годините млади...
                                       Доста болка и гняв преболях -
                                       уморих се, не сетих наслада...

                                       Дълго търсих приятел в беди
                                       и разбрах, че приятелство няма...
                                       Ронят се само горчиви следи...
                                       А е друго, когато са двама...

                                       Често падам и ставам сама,
                                       продължавам да следвам мечтите...
                                       И какво от това, че съм слаба жена
                                       и сълзи тихи пълнят очите?!

                                       Нежни хитове нощем звучат...
                                       Със стихиите волно танцувам,
                                       а озъбено дебне бездушният свят
                                       и завижда, когато лудувам...

© Йорданка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??