May 18, 2019, 11:00 PM

Равносметка 

  Poetry » Love
176 0 0

Назад – само спомени.
Напред - няма посока.
По средата – нямо мълчавние,
И всичко потънало в мрак.

Без теб – няма пътека,
Без теб – няма звезди.
Без теб – няма утеха
Без теб – душата боли.

Животът ми с теб –
шепа цветни стъкълца.
Умът ми крещи –
не падай от високо,
защото много боли.

В душата - въздишка дълбока,
В ума - вик за достойнство,
Сърцето счупена чаша,
съшита с конци.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??