Mar 4, 2017, 7:19 PM

(раз)мисли 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
300 2 6

Вълшебници, с различна цел,

размахват думичката карма.

Живеят по един и същ модел,

но хвалят се с различна дарба.

 

Един обезлесява планини,

а друг умее да ги застроява.

Ей тъй, да има дом за старини,

от всичко трети нещо усвоява.

 

Четвърти пасъл цял народ

и кожа здрава не оставил.

Спестявал пети от и до, и от.

Ех, мед той тук не бил заварил.

 

А ти за лудо работи, не стой!

Нали ни обещават друг живот.

Законът е такъв! Сега си трай.

И вярвай – в следващия епизод…

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??