Apr 25, 2007, 5:23 PM

"РАЗБРАХ КАКВО Е ЛЮБОВТА" 

  Poetry
729 0 1

Колко надежди и мечти
отвява любовта,
вятърът отново свири вън
и си спомням,
първата любов,
спомням си как мечтаех
с теб да бъда аз,
спомням си, когато
бях аз при теб,
гледахме звездите
в нощното небе...
и когато си отиде,
разбрах какво е
любовта

© Виктория Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??