Jul 29, 2006, 7:12 PM

Разделени 

  Poetry
789 0 0
Изплъзва ни се любовта,
както от листото-капката роса.
Догонва ни сега студа,
безмълвна пак е моята душа.

Стоиш пред мен различен
и чудя се дали от мене още си обичан.
Защо попаднахме с теб в улица без изход?
Защо стоим един пред друг тъй ниско?

Не се сърди!Аз исках да ти кажа,
но знаех че ще те боли от нашата раздяла.
А сега,когато с теб сме разделени
моята любов тече във чужди вени.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??