Jun 5, 2012, 11:28 AM

Раздвоен 

  Poetry » Other
815 0 1

Лежа сърдито до леглото
и се чудя пак.
Дали ще зърне ми окото
усмивката ти поне за час.

 

Крещя безмълвно в тъмнината,
останах вече аз без глас.
Сумракът в мен се разпростира,
щом те няма, погивам аз.

 

За приятел мислиш ме.
Какъв приятел ще съм аз?
Щом любовта тъй гори ме
и сърцето иска те безкрай.

 

Притъпена болка в главата ми кънти.
Не мисли, а действай, щом искаш да я върнеш ти.

© Фаик All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??