Раздвоена
(На М.)
Горя и гасна раздвоена.
В омразата си те обичам.
Нима за теб не съм родена?!
Това "ненавист" някой го наричаше...
В пламъка омразата ми се разгаряше
и мечтателно в стената те притисках.
"Незнайно" как на думите не отговаряше -
целувка пламенна получих, а не исках...
Омразата във див копнеж превръщам,
а устните ми търсят твоите в нощта.
Влюбено във мрака те прегръщам
и без съмнение избирам любовта!
© Единствена All rights reserved.
В омразата си те обичам."
Коментарат е ненужен.... :|